Un genocidi que no s’atura, un silenci que no es trenca!

La barbàrie d’un estat que algunes encara s’entesten en denominar democràtic no té deturador. Cada dia que passa els seus crims augmenten. Assassinats i matances; deportacions de la població; bombardejos indiscriminats contra habitatges, hospitals i escoles; execució de periodistes i membres d’organitzacions internacionals; privació dels serveis bàsics com ara aigua i llum i dràstica limitació d’aliments i medicines que aboquen a la població a la inanició i les malalties; entre molts altres. Tot de crims de lesa humanitat que junts situen a l’estat d’Israel en la infame llista d’estats genocídics. Perquè no oblidem que genocidi és

qualsevol dels actes esmentats a continuació, perpetrats amb la intenció de destruir totalment o parcialment un grup nacional, ètnic, racial o religiós com a tal:
a) Matança de membres del grup;
b) Lesió greu a la integritat física o mental dels membres del grup;
c) Sotmetiment intencional del grup a condicions d’existència que hagin de comportar-ne la destrucció física, total o parcial;
d) Mesures destinades a impedir naixements en el si del grup;
e) Trasllat per la força de nens del grup a un altre grup.

i això sembla que és el que l’estat d’Israel va planificar i aplica des de fa dècades al poble palestí des de fa dècades.

I si tot això no fos suficient, observem el vergonyós còmplice silenci de la pràctica totalitat d’estats que presumeixen de com són de democràtics i de defensors dels drets fonamentals/humans, un silenci que s’estén en grans capes de les seves societats. Ja no tan sols hem de denunciar els crims de lesa humanitat d’Israel sinó també denunciar que callar ens fa col·laboradors necessaris perquè Israel pugui impunement perpetrar el seu pla genocídic.

Perquè no oblidem tampoc que els pretesos objectius del pla de l’estat d’Israel de perseguir als assassins d’israelís innocents amb que proven de justificar totes les seves actuacions presents, realment no responen a cap lògica militar ni a hores d’ara demostren cap efectivitat.

Deixa un comentari