PLE ORDINARI 25 DE MARÇ DE 2021

Aquest Ple s’ha celebrat de manera telemàtica dins de l’actual context d’excepcionalitat.  En tractar-se d’un ple ordinari les veïnes i veïns han pogut participar fent arribar les preguntes via instància general (podeu trobar les indicacions aquí). Recordeu que es pot fer el seguiment del Ple en directe des de la xarxa com també en diferit a través del sistema d’AudioVídeoActes i del canal de youtube de l’Ajuntament de Cabrils.


1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor).


2. Dictamen relatiu a l’aprovació de l’Ordenança reguladora de la venda ambulant i no sedentària de Cabrils i derogació del Reglament del Mercat de venda no sedentària.

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor).


3. Dictamen relatiu a l’aprovació inicial de la modificació núm. 1/2021 de la Plantilla de personal de l’exercici 2021.

S’aprova amb 10 vots a favor (ERC, MUC, Units, C’s i PSC) i 3 abstencions (JxC).


4. Dictamen relatiu a l’aprovació de l’encàrrec de gestió a la Diputació de Barcelona per a l’assistència en la gestió econòmica local de la corporació i els ens dependents en l’àmbit de les actuacions incloses en el protocol aprovat per la mateixa Diputació.

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor).


5. Dictamen relatiu a l’aprovació del jutge de pau substitut de Cabrils.

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor).


6. Dictamen relatiu a l’aprovació de la moció presentada pels grups municipals d’ERC, UNITS per Cabrils, JxCAT i MUC sobre l’amnistia.

S’aprova amb 11 vots a favor (ERC, MUC, Units i JxC) i 2 en contra (PSC i C’s).


7. Ratificar la incorporació al present Ordre del Dia i aprovació posterior si s’escau de la moció presentada pel grup municipal Junts x Catalunya Cabrils per a una solució temporal de l’atenció mèdica pública als ciutadans adults de Cabrils.

Es retira la moció. L’Ajuntament de Cabrils ha rebut l’anunci aquesta tarda des de Cat Salut de què el consultori de Cabrils comença a recuperar la normalitat a partir del 12 d’abril amb l’atenció d’un metge 2 matins i 1 tarda.


8. Donar Compte del Decret d’Alcaldia núm. 128/2021 relatiu a l’aprovació inicial de la renumeració d’una finca que disposa de façana a dos carrers.


9. Donar Compte de les resolucions dictades per l’alcaldia i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió ordinària


10. Precs i preguntes


12. Torn obert de paraula al públic assistent.