Què és el MUC de Cabrils? Entre l’entrevista diferida i l’autoentrevista

No us descobrirem res si us diem que, després de tots aquest mesos que portem embrancats en aquest nou projecte, ens hem adonat que no tothom sap de l’existència de Municipalistes per Cabrils (MUC).Una bona part de la responsabilitat és nostra, en política sempre cal autoanàlisi i autocrítica, i és que la nostra difusió (web, acte de presentació, cartells, xarxes socials virtuals…) no ha estat suficient per trencar barreres com l’urbanisme dispers i el patró de veïnatge isolat, la desconnexió tecnològica… Però també hem comprovat que entre els qui ens coneixen, hi ha confusió sobre què és el MUC, i aquí una bona part de l’explicació la trobem en una pràctica nostrada, el rumor, que tot sovint desinforma que no pas informa. Tot això, sense oblidar que els partits independents i/o petits i/o locals i/o nous i/o diferents no gaudim del recolzament d’una marca ni dels mitjans econòmics ni de la projecció mediàtica de la que disposen les sucursals dels partits de sempre.

Però en política no val donar excuses de mal pagador, per això hem elaborat un text a mig camí entre l’entrevista diferida -a partir de preguntes que ens heu fet algunes de vosaltres en el dia a dia cabrilenc- i l’autoentrevista -en intentar posar-nos en la pell d’aquells que no ens coneixeu.

Tot seguit, us adjuntem dues versions, una d’extensa i una de reduïda, tot depèn de la vostra curiositat. I tanmateix ens atrevim a fer-vos una petició, feu difusió d’un d’aquests documents a totes les persones que penseu que els hi pot interessar saber d’una nova opció política a Cabrils més enllà de l’escenari habitual. No han de ser només persones que imagineu afins al projecte perquè, mal que li pesi a alguns, la diversitat en política i en democràcia és qualitat.

Què és el MUC de Cabrils_versió extensa

Què és el MUC de Cabrils_versió reduïda

Deixa un comentari