PLE ORDINARI 25 DE MAIG DE 2023

Recordeu que es pot fer el seguiment del Ple en directe des de la xarxa –del canal de youtube de l’Ajuntament de Cabrils– com també en diferit a través del sistema d’AudioVídeoActes o del mateix canal de youtube.

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2. Dictamen d’aprovació de l’encàrrec de gestió al CCM de la contractació conjunta del servei de mobilitat internacional.

3. Dictamen d’aprovació inicial del Reglament d’ús de l’Espai Jove Mas Maria.

4. Dictamen d’aprovació inicial de l’expedient de modificació de pressupost número 14 del Pressupost Municipal de 2023 de crèdit extraordinari, finançat baixes de crèdits d’altres aplicacions pressupostàries del pressupost vigent no compromesos.

5. Donar Compte de l’informe de tresoreria sobre el compliment de la Llei de Moraositat corresponent al 1r Trimestre 2023.

6. Ratificar la incorporació al present ordre del dia i aprovació posterior si s’escau de la proposta d’acord relativa al nomenament dels membres del Consell Educatiu Municipal de Cabrils

7. URGÈNCIES

8. Donar Compte de les resolucions dictades per l’alcaldia i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió ordinària