PLE EXTRAORDINARI I URGENT DE 21 DE DESEMBRE DE 2022

Recordeu que es pot fer el seguiment del Ple en directe des de la xarxa –del canal de youtube de l’Ajuntament de Cabrils– com també en diferit a través del sistema d’AudioVídeoActes o del mateix canal de youtube.

Les votacions en aquest Ple seran sobre 12 ja que la portaveu de JxC ha excusat la seva absència.

1.- Ratificar el caràcter urgent de la sessió

S’aprova amb 9 vots a favor (ERC. MUC, Units i el regidor no adscrit) i 3 abstencions (JxC i PSC).

2.- Desestimar les al·legacions presentades pel Sr. J.G.A. contra l’aprovació provisional de la modificació de l’OF número 13 i aprovar definitivament la modificació de l’Ordenança fiscal número 13, reguladora de les taxes per la prestació del servei de gestió de residus municipals, aprovada inicialment pel Ple el 26.10.22

S’aprova amb 8 vots a favor i 4 en contra (JxC, PSC i el regidor no adscrit)

Apuntar que properament reflexionarem sobre alguns dels afirmacions i actes que s’han produït en aquest punt de l’ordre del dia d’una sembla que profunda gravetat, especialment per les acusacions (més o menys velades) que s’han fet cap a determinats treballadors públics en el desenvolupament de les seves tasques i que, independentment de què hom provi de presentar-los com a part del “joc polític”, sembla que suposaria traspassar unes línies vermelles de qualsevol representant polític i de la dignitat institucional que hauria de conservar el ple municipal. El delicte de prevaricació no és cosa de broma, com tampoc ho és el delicte de calumnies. La vella forma de fer política, la política del tot si val, la política dels enganys… sembla que malauradament no desapareix del nostre poble com tampoc desapareix del nostre país.
En tot cas, com sempre, us recomanem que visioneu el Ple i us aneu fent la vostra opinió. Tanmateix us avancem que de prevaricació en la votació d’avui per part dels i les càrrecs electes no podia haver-hi, en existir el preceptiu informe jurídic. Per què persones coneixedores d’això han insinuat el contrari? És a elles que se li haurà de preguntar per quin interès neguen aquesta realitat de la que serien coneixedores i perquè semblaven posar en dubte aquest informe.