funcionament, òrgans i càrrecs

El nostre funcionament és assembleari, per això el màxim òrgan de Municipalistes per Cabrils (MUC) és l’ASSEMBLEA MILITANT. És en aquesta on col·lectivament es prenen totes les decisions (com es detalla als estatuts) així com l’espai de proposició, debat i treball col·lectiu. Constitueixen l’assemblea -com a espai de  debat, treball i decisió- totes les persones presents a la trobada que mantenen alguna relació amb el MUC. Les decisions es prendran preferiblement per consens de totes les persones presents; quan aquest no sigui possible, la resolució derivarà de la majoria absoluta de les persones presents amb dret a vot.

Tanmateix, quan l’Assemblea Militant no pugui assumir en l’assemblea tota la càrrega de treball que suposa el desenvolupament d’una idea, projecte o tasca o simplement ho acordi (col·lectivament) en base a d’altres factors, podrà derivar aquesta part del procés a grups de treball.

La gestió quotidiana recau en mans de la COMISSIÓ PERMANENT que estarà constituïda per un número limitat de persones militants i dels càrrecs electes, quan hi hagin.  Només davant d’una situació d’urgència -que no permeti la convocatòria de l’Assemblea Militant- la Comissió Permament tindrà capacitat decisòria.

De la mateixa manera, el marc legal existent, fa que existeixin formalment tres càrrecs més –PORTAVEU, SECRETARI/A i ADMINISTRADOR/A– amb unes tasques específiques assignades però amb cap autoritat i/o poder decisori ja que aquests emanen del col·lectiu materialitzat a l’assemblea.  A dia d’avui, aquests càrrecs els ocupen per ordre: Miguel Doñate Sastre, Jofre Herrero Ferrán i Mercedes Martínez Marco.

Deixa un comentari