PLE ORDINARI DEL 30 DE MAIG

Recordeu que es pot fer el seu seguiment per part del veïnat des de la xarxa en directe i en diferit a través del sistema d’AudioVídeoActes i també s’ha habilitat un canal de youtube.


El regidor del PSC ha excusat la seva absència i conseqüentment les votacions d’aquest Ple seran sobre 12. Tanmateix un regidor de PDiU ha arribat a un cop iniciat les votacions del primer punt i la del PP en el punt 4.


Aquest ple serà el darrer ordinari del mandat, encara hi haurà un d’extraordinari per donar compliment a la llei que exigeix que tota la documentació -això inclou les actes dels plens- estiguin aprovades formalment i tancades en el pas d’un mandat a un altre.  A banda, el govern no només estava funcions com el conjunt dels regidors sinó que a més, en produir-se després de les eleccions del 26-M, hi ha una part dels regidors i regidores que ja no continuarien.


1.- Aprovar l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària de data 28.03.2019, l’acta de la sessió extraordinària i urgent de data 01.04.2019 i l’acta de la sessió extraordinària i urgent de data 08.04.2019.

S’aproven per unanimitat (10 vots a favor) les actes del 28 i del 1 i també per unanimitat (11 vots a favor) la del 8.


2.- Dictamen d’aprovació inicial de la modificació de pressupost núm. 18 del pressupost Municipal de 2019 mitjançant la modalitat de crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb romanent de tresoreria disponible per a despeses generals de l’exercici 2018. (exp. 1620/2019).

S’aprova amb 7 vots a favor (PDiU i MUC) i 4 abstencions (ERC).


3.- Donar compte de l’informe de la tresoreria municipal sobre el compliment de la llei de morositat a l’Ajuntament de Cabrils corresponents al 1r trimestre de l’any 2019. (exp. 1641/2019).


4.- Donar compte dels decrets núm. 182 – 574 – 575 d’aprovació de liquidació de pressupostos corresponent a l’exercici 2018, de l’Ajuntament de Cabrils, de l’Organisme Autònom Escola Bressol i l’Organisme Autònom Museu Col·lecció. (exp. 1578/2019).


5.- Mocions.

No hi ha cap moció


6.- Donar compte de les resolucions dictades per l’alcaldia i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió ordinària.


7.- Precs i preguntes.

Mai recollim les qüestions aparegudes en aquest moment del Ple per la dificultat de tractar de forma estrictament descriptiva (i objectiva) més encara quan algun dels grups municipals interpreten de tant en tant  aquesta fase com un espai de les aparences més que no pas del desenvolupament d’una tasca de seguiment i control del govern. Potser és allò de qui no té feina el gat pentina o pitjor encara creure i practicar en la democràcia figurativa o aparent (allò de ser-hi més que no pas fer-hi) o simplement com arena política on es fan palesa velles formes de fer política.

Avui volem fer esment que un regidor  ha aprofitat per acomiadar-se després d’un periple de 8 anys per la política cabrilenca.

Podeu seguir aquest apartat   a l’espai de les ÀudioVídeoActes de l’Ajuntament de Cabrils, al canal de youtube de l’Ajuntament de Cabrils i a la retransmissió a través del canal de televisió MarTV. Especialment interessant i útil és l’espai de les ÀudioVídeoActes ja que està indexada i podeu desplaçar-vos pels diferents punts,intervencions, etc.


Torn obert de paraula al públic assistent

No hi hagut cap intervenció.