PLE ORDINARI DE 26 DE GENER DE 2023

Recordeu que es pot fer el seguiment del Ple en directe des de la xarxa –del canal de youtube de l’Ajuntament de Cabrils– com també en diferit a través del sistema d’AudioVídeoActes o del mateix canal de youtube.


1. Aprovació de l’acta de la sessió ordinària de data 24.11.12 i de la sessió extraordinària i urgent de data 21.12.22.

S’aproven per unanimitat (13 vots a favor)

2. Donar Compte del Decret d’Alcaldia núm. 1016/2022 relatiu a la delegació de forma expressa de la totalitat de les funcions que corresponen a l’alcaldia a la primera Tinent d’Alcalde, Sra. SILVIA VALLBONA BLANCH, del 7 a l’11 de desembre de 2022 .

3. Aprovar provisionalment el Text Refós del Pla Especial de Catalogació de la Masia de Cal Magre.

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor)

4. Aprovar el text del nou conveni i signatura del conveni de Col·laboració entre l’Ajuntament de Cabrils, el Masnou, Montgat, Vilassar de Mar, Tordera i Tiana per a l’organització del Maresmusic 2023.

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor)

5. Aprovar provisionalment la modificació de l’Ordenança Fiscal número 4 reguladora de l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, així com el seu text refós.

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor)

6. Aprovar l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits 2/2023.

S’aprova amb 9 vots a favor (ERC. MUC, Units i el regidor no adscrit) i 4 abstencions (JxC i PSC).

7. Aprovar l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits 1/2023.

S’aprova amb 9 vots a favor (ERC. MUC, Units i el regidor no adscrit) i 4 abstencions (JxC i PSC).

8. Aprovar el Protocol local per a l´abordatge integral de les violències masclistes de Cabrils

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor)

9. Donar Compte de les resolucions dictades per l’alcaldia i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió ordinària.


Precs i preguntes

Mai recollim les qüestions aparegudes en aquest moment del Ple per la dificultat de tractar de forma estrictament descriptiva (i objectiva) més encara quan algun dels grups municipals interpreten aquesta fase com un espai de les aparences més que no pas del desenvolupament d’una tasca de seguiment i control del govern o fins i tot ho directament com un espai de campanya electoral i defensa d’interessos partidistes en una perversió més del que teòricament seria la democràcia.

Reconeixem que de vegades es fa difícil no incorporar aquí les seves “aportacions” ni les nostres respostes, tanmateix preferim no pervertir aquest espai d’informació ni regalar un bri de difusió a les desinformacions, mentides, manipulacions, elucubracions… que es poguessin generar.

Podeu seguir aquest apartat   a l’espai de les ÀudioVídeoActes de l’Ajuntament de Cabrils, al canal de youtube de l’Ajuntament de Cabrils. Especialment interessant i útil és l’espai de les ÀudioVídeoActes ja que està indexada i podeu desplaçar-vos pels diferents punts, intervencions, etc.


Torn obert de paraula al públic assistent

Només hi hagut una intervenció per part d’un grup de treballadors municipals (concretament alguns membres de la policia local) que han volgut llegir un escrit amb seguit de peticions de naturalesa laboral com ja van fer en el ple ordinari del 26 de maig de 2022.