EL MUC A L’AJUNTAMENT

Aquest apartat volem convertir-lo és una mena de “calaix de regidor” on anem penjant tot allò relacionat amb el dia a dia de l’Ajuntament i que arriba a les mans del MUC.

Des de l’inici vam considerar fonamental fer públiques al nostre web totes les reunions, actes…  a les que hem estem convocades com a càrrecs electes a més de les que realitzem com a partit. Però aquí es tracta d’anar molt més enllà d’una simple agenda, no tant per  oferir-vos el nostre punt de vista com abocar tot els materials, tota la informació perquè us formeu la vostra pròpia perspectiva.

No és res de nou, ja sabeu de la nostra aposta per la transparència, la comunicació i la informació a tots els nivells, i  mentre que l’Ajuntament (i d’altres actors polítics) no avancen més en aquesta línia, mirarem de complementar-la dins de les nostres limitacions.

Una de les principals vies en què vam pensar fa 8 anys ha estat aquesta: el QUADERN DE BITÀCOLA del MUC en el que anar recollint sintèticament el contingut de totes les reunions, actes, etc. de les que participem  (a través del Miguel -el nostre regidor- o d’altres militants)  en quant partit polític amb representació al Consistori de Cabrils.

També abordem de forma específica tots i cadascun dels plens, amb la principal documentació relacionada, els resultats de les votacions, etc. Podeu accedir als PLENS 2019-2023 però també als PLENS 2015-2019.

En qualsevol cas, us convidem a passejar-vos pel nostre web i descobrir aquesta i molta més informació.

One thought on “EL MUC A L’AJUNTAMENT”

Deixa un comentari