L’EQUIP 2023-2027

Aquest és el grup de persones que conformem la candidatura de Municipalistes per Cabrils (MUC) per a les eleccions municipals 2023. Un grup de persones compromeses en treballar per transformar Cabrils i millorar la qualitat de vida de les persones que hi vivim.

      1. MIGUEL DOÑATE SASTRE
      2. LAURA CASALPRIM AYGUASENOSA
      3. XAVIER GALLEGO JÓDAR
      4. ROCÍO MACÍAS SÁNCHEZ
      5. EDUARD TARDÀ BALAGUER
      6. MERCEDES MARTÍNEZ MARCO
      7. JOSEP-MARIA JAUMOT MARTÍNEZ
      8. MARIA LACORTE i BRUGUERA
      9. VIRGINIA ESCURIET CARRERAS
      10. ENRIC FERNÁNDEZ LIEDER
      11. ISABEL MIRÓ MAS 
      12. PAT GRAU GONZÁLEZ
      13. SERGI GALLEGO VILA 

Tanmateix, és un procés obert a totes les persones interessades a transformar el dia a dia de Cabrils, de la seva gent, tot participant els darrers mesos de les assemblees temàtiques.

participa decideix transforma transparent

Tot això sense oblidar que el projecte del MUC és fruit d’un compromís col·lectiu de treball en la transformació de Cabrils que va més enllà de períodes electorals com hem demostrat aquests darrers 8 anys en què no hem deixat de reunir-nos setmanalment i de forma pública. Un treball a dins de l’Ajuntament però també a fora amb l’Escola d’Estiu del MUC, xerrades, accions, etc. i amb les milers de petites (perquè fugen de la pompositat) accions transformadores que totes i cadascuna de nosaltres fem en el nostre dia a dia. Perquè el MUC neix del convenciment de què els partits polítics i les administracions han de ser simplement un instrument més en mans de les persones per gestionar la seva quotidianitat.