PROGRAMA 2023

logo-persones
Persones -infància, joventut, gent gran, diversitats
logo-cultura-i-educació
Cultura i educació
logo-salut
Benestar i salut
logo-participacio
Participació
logo-urabanisme
Mobilitat, territori, urbanisme
logo-econo
Economia, comerç, ocupació
logo-medi-ambient
Medi ambient

Una de les primeres qüestions a la que ens hem enfrontat aquests darrers mesos ha estat com abordar el divers i gran nombre d’àmbits d’actuació que ens ocupen i preocupen com a veïns i veïnes de Cabrils i en els que hem treballat, treballem i continuarem treballant per la seva solució en l’acció política.

Considerem que l’habitual organització en múltiples camps (regidories) pot resultar problemàtica en fragmentar de forma artificial la realitat quotidiana a més d’observar que es troba darrera d’actuacions duplicades,  parcialment eficients…

Enguany, hem decidit combinar la nostra habitual aposta per definir tres grans eixos en els que anar agrupant les nostres reflexions i desenvolupar com a línies de treball col·lectiu i acció política, amb uns camps i subcamps que s’inspiren en els ODS.

A banda, disposeu de la presentació esquemàtica del nostre programa 2023 o línies de treball que us deixem  aquests dies a casa.

pamflet-2023-portada-bona pamflet-2023_bona


UN APUNT SOBRE EL PROGRAMA DEL MUC

El nostre és un programa diferent i no per fer-nos els especials, sinó per coherència amb la nova forma de fer política que defensem i practiquem.

Una de les primeres diferències és que aquest és un programa que hem construït col·lectivament amb totes aquelles persones que us heu anat apropant a les assemblees i no només el partit, el  cap o la llista com és habitual. Hi ha qui potser fa broma del fet de reunir-nos en assemblea o fins i tot qui pensa que suposa un alentiment indesitjable, però per nosaltres no hi ha cap dubte que aquesta és la forma autènticament democràtica de fer política, perquè ja és hora  de què tothom es pugui incorporar en la gestió de la seva quotidianitat, perquè cal recuperar la política per a les persones i el seu benestar.

Però la diferència més notable és que per a nosaltres el programa ha d’estar nodrit de proposicions i no pas de promeses. Són les línies de treball que s’han adoptat col·lectivament en les assemblees i en les que ja estem treballant de cara a incidir en la transformació de Cabrils.

Perquè des del MUC -en consonància amb la nostra forma de fer política- entenem que s’ha de prescindir de programes plens de promeses concretes que després son incomplides, potser voluntàriament, potser per oblit o simplement per la impossibilitat de complir-les, però en tot cas incomplides. L’únic que podem garantir és la vostra participació, el nostre treball i compromís, la nostra formació i experiència en aquests camps però també la nostra constant formació i assessorament. Considerem igualment d’important remarcar el nostre compromís de centrar tota la nostra energia i treball en els veïns i veïnes de Cabrils i és aquesta la raó principal de la nostra total independència d’estructures, objectius i estratègies alienes als interessos del nostre poble. En definitiva, no garantim uns resultats, garantim un treball real, constant i compromès en el camí marcat per uns objectius orientats a transformar Cabrils.

Cabrils, maig de 2023

Cabrils, maig de 2019

Cabrils, maig de 2015

Deixa un comentari