CANDIDATURA 2019

Aquest és el grup de persones que conformem la candidatura de Municipalistes per Cabrils (MUC) per a les eleccions municipals 2019.

1 MIGUEL DOÑATE SASTRE
2 LAURA CASALPRIM AYGUASENOSA (INDEPENDENT)
3 XAVIER GALLEGO JÓDAR
4 MERCEDES MARTÍNEZ MARCO
5 DOMI MUÑOZ DÍAZ
6 OLIVIA CIVIL PLANS 
7 MIQUEL RIBAS FIGUERAS
8 MARIA LACORTE i BRUGUERA (INDEPENDENT)
9 JOFRE HERRERO FERRAN
10 ROCÍO MACÍAS SÁNCHEZ (INDEPENDENT)
11 SERGI GALLEGO VILA
12 PAT GRAU GONZÁLEZ
13 MIQUEL LLAVERIA ABRIL

Una candidatura que, d’acord amb la nostra forma de entendre i practicar la política, vam construir-la conjuntament totes les persones que participaren de l’assemblea oberta de dimarts 2 d’abril de 2019. Era el punt i final del procés col·lectiu iniciat gairebé un any abans -el dissabte 8 d’abril de 2018- amb la decisió de tornar-nos a presentar a les eleccions municipals de 2019 i la renovació del nostre regidor com a portaveu del MUC.  Serà en les assemblees dels dimarts 19 i 26 i del divendres 29 de març  en què les persones aniran mostrant la seva voluntat, motivacions i disponibilitat per formar-hi part així com allò que podien aportar a l’equip i a l’objectiu comú de millorar Cabrils.

Una candidatura en la que l’important no és l’ordre de les persones sinó l’equip que conformen -cara visible de totes les persones que d’una forma o altra han participat, participen o participaran d’aquest projecte que és Municipalistes per Cabrils (MUC)– i, sobretot, totes les veïnes i veïns de Cabrils perquè per al MUC els únics protagonistes sou vosaltres!

Una candidatura en què hi ha noves incorporacions però també bona part de l’equip que es va presentar fa 4 anys i en la que, novament, trobem militants i independents. Una candidatura que enguany hem confeccionat seguint el model “cremallera”.

Tot això sense oblidar que el projecte del MUC és fruit d’un compromís col·lectiu de treball en la transformació de Cabrils que va més enllà de períodes electorals  com hem demostrat aquests darrers 4 anys en què no hem deixat de reunir-nos setmanalment i de forma pública. Un treball a dins de l’Ajuntament però també a fora amb l’Escola d’Estiu del MUC, xerrades, accions, etc. i amb les milers de petites (perquè fugen de la pompositat) accions transformadores que totes i cadascuna de nosaltres fem en el nostre dia a dia. Perquè el MUC neix del convenciment de què els partits polítics i les administracions han de ser simplement un instrument més en mans de les persones per gestionar la seva quotidianitat.