Cultura amb totes les lletres

Enguany a Cabrils ens hem proposat celebrar el Sant Jordi més enllà de la mateixa diada del 23 i fer-ne festa grossa amb tots les companyes de viatge dels llibres: pintura, dibuix, música, arts escèniques, lectures, tertúlies i llibres, molts llibres, perquè els llibres continuen sent els protagonistes. I, com no podia ser de cap altra manera, el convidat principal, qui no pot faltar mai, la gent!

Des de diumenge 14 fins a dimecres 24 a Cabrils podrem gaudir d’un munt d’activitats culturals obertes a tothom! Una festa que ben segur comerços, entitats i associacions, i moltes de nosaltres ajudarem a fer-la més gran.

I per què esperar al 23 per fer el teu particular homenatge al llibre i a la lectura? Us volem proposar que si en aquests moments no teniu cap llibre que us acompanyi al tren o us esperi a la tauleta de nit, avui mateix apadrineu-ne un! Mireu a la prestatgeria de casa o a la d’alguna amistat, atanseu-vos a la biblioteca… enamoreu-vos per les cobertes o per les xiuxiueig d’algú que us recomana, atreviu-vos!

I no volem acabar aquestes línies sense fer explícit que aquest any no em deixat enrere la tradició del MUC de fer-ne una reflexió profunda del món dels llibres, sinó que hem anat un pas més enllà ara que la Laura porta la regidoria, i deixem que els fets parlin per nosaltres, que els actes materialitzin les idees… i és només un primer pas, perqué “el camino se hace al andar”. Tanmateix us deixem l’enllaç als darrers quatre escrits ELS LLIBRES, A TOTHORA! (2023), CADA DIA ÉS EL DIA DEL LLIBRE! (2022), LLIBRES, CONEIXEMENTS I PENSAMENT CRÍTIC (2021) i ELS LLIBRES: SUPORT DE CONEIXEMENTS, EINES DE TRANSFORMACIÓ (2020), i encara trobareu més al web.

Deixa un comentari