PLE EXTRAORDINARI DEL 9 DE JULIOL

Aquesta és la documentació que ahir al vespre vam treballar al Ple extraordinari de Cabrils. Compartim la informació en estat pur (un cop que ens està permès per llei)  en entendre que és un pas indispensable per aprofundir en  la transparència. Tanmateix afegim els resultats de les votacions i alguns comentaris que no són més que el resum de la nostra perspectiva particular producte del debat en les assemblees prèvies al Ple..

01.- Dictamen constitució grups municipals 2015

Aprovat  per unanimitat (13 vots a favor).


02.- Dictamen periodicitat sessions plenàries 2015

Aprovat  per unanimitat (13 vots a favor).


03.- Dictamen nombre i composició comissions informatives 2015

Aprovat  per unanimitat (13 vots a favor).


04.- Dictamen retribucions 2015

Aquest ha estat un tema que des de la setmana passada ha aixecat certa polseguera en el Cabrils virtual (fins i tot abans que es produís la Comissió informativa de dijous 2 i això sí que requerirà un anàlisi en profunditat). El document que es presenta a dita Comissió és aquest: Proposta de retribucions i indemnitzacions als regidors . Com ja vam explicar-vos (AQUÍ), un cop celebrada la comissió el MUC es va reunir amb els partits del govern (CDC i UDC) i vam arribar a una entesa per deixar les retribucions i indemnitzacions com estaven. (una idea que també havien manifestat el dijous a la Comissió la resta de partits).

Aprovat amb 11 vots a favor (CiU, ERC i MUC) i 2 abstencions (PSC i PP).


05.- Dictamen nomenament representants en òrgans col·legiats

Aprovat amb 11 vots a favor (CiU, ERC i MUC) i 2 abstencions (PSC i PP).


06.- Dictamen Representants en òrgans col·legiats

Aprovat amb 10 vots a favor (CiU i ERC) i 3 abstencions (MUC, PSC i PP).

Volem recollir un resum de la reflexió que ja vam comunicar a la resta de grups a la Comissió informativa del 2 de juliol (i posteriorment per escrit i novament ahir al Ple) com a resposta a la proposta que va fer ERC i que va suposar una modificació de la proposta original presenta pel govern Nomenament representants organismes autònoms. Des del MUC considerem que s’ha perdut una gran oportunitat de fer autènticament representatius aquest organismes de la pluralitat del consistori. La representació no ha de ser entesa en base a quotes alíquotes (en funció del nombre de regidors conseqüencia de la llei d’Hondt) sinó de recollir la diversitat de partits, sensibilitats… presents en l’Ajuntament. Aquesta idea no fou recollida per cap dels dos partits, per aquesta raó el MUC va decidir abstenir-se tot.


07.- Donar compte decrets delegacions alcaldia i tinents alcalde

No es sotmet a votació, només es comunica.

One thought on “PLE EXTRAORDINARI DEL 9 DE JULIOL”

Deixa un comentari