PLE ORDINARI DE 29 DE SETEMBRE DE 2022

Recordeu que es pot fer el seguiment del Ple en directe des de la xarxa com també en diferit a través del sistema d’AudioVídeoActes i del canal de youtube de l’Ajuntament de Cabrils.


1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor)

2. Aprovació de l’adhesió al Pla comarcal del Maresme per la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor)

3. Proposta d’acord de la pròrroga del contracte de serveis de neteja d’edificis municipals.

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor)

4. Aprovació de les dues festes locals de Cabrils per a l’any 2022.

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor)

5. Autorització a la Sra. J.G.A. la compatibilitat amb l’activitat “Professora associada” a la UOC per un període de 6 mesos.

S’aprova per unanimitat (13 vots a favor)

6. Proposta d’acord d’aprovació inicial de l’expedient de modificació de crèdits número 2/2002 del Pressupost de l’OOAA Escola Bressol.

S’aprova amb 9 vots a favor (ERC; MUC, Units i el regidor no adscrit) i 4 abstencions (JxC i PSC)

7. Moció dels grups municipals ERC, Units, MUC i Junts en suport a la campanya de la Iniciativa Legislativa Popular del moviment de persones migrants “RegularizaciónYa”, per a una regularització extraordinària de persones migrants a l’Estat espanyol.

S’aprova amb 11 vots a favor (ERC, MUC, JxC i Units) i 2 abstencions (PSC i el regidor no adscrit)

8. Moció dels grups municipals Junts, ERC i Units per Cabrils sobre la declaració del Comitè de Drets Humans de les Nacions Unides

S’aprova amb 11 vots a favor (ERC, MUC, JxC i Units) i 2 en contra (PSC i el regidor no adscrit)

9. URGÈNCIES

No n’hi ha cap.

10. Donar Compte de les resolucions dictades per l’alcaldia i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió ordinària

No hi ha cap pregunta per part de cap dels tres grups municipals.

11. Precs i preguntes

Mai recollim les qüestions aparegudes en aquest moment del Ple per la dificultat de tractar de forma estrictament descriptiva (i objectiva) més encara quan algun dels grups municipals interpreten aquesta fase com un espai de les aparences més que no pas del desenvolupament d’una tasca de seguiment i control del govern o fins i tot ho directament com un espai de campanya electoral i defensa d’interessos partidistes en una perversió més del que teòricament seria la democràcia.

Reconeixem que de vegades es fa difícil no incorporar aquí les seves “aportacions” ni les nostres respostes, tanmateix preferim no pervertir aquest espai d’informació ni regalar un bri de difusió a les desinformacions, mentides, manipulacions, elucubracions… que es poguessin generar.

Podeu seguir aquest apartat   a l’espai de les ÀudioVídeoActes de l’Ajuntament de Cabrils, al canal de youtube de l’Ajuntament de Cabrils. Especialment interessant i útil és l’espai de les ÀudioVídeoActes ja que està indexada i podeu desplaçar-vos pels diferents punts, intervencions, etc.


Torn obert de paraula al públic assistent

Hi ha hagut la interpel·lació d’una veïna al grup municpal del PSC per la seva abstenció a la moció “RegularizaciónYa”