LES PERSONES: el grup de treball permanent i altres companyes de viatge

Municipalistes per Cabrils (MUC) som totes les persones que d’una forma o altra han participat, participen o participaran en aquest projecte. Des de la que ve a les assemblees, passant per les que ens segueixen per les xarxes o venen a algun acte, les que van a les llistes o surten escollides, fins les que ens voten. Totes formem el MUC. Això sí, des d’un inici tenim molt clar que no som tot Cabrils ni mai ho serem.

Hi ha el costum de posar cares als partits, cosa totalment lògica si es tracta de saber en qui diposites la teva confiança, però el MUC no és un partit a l’ús. No som una marca, no som la filial d’un partit, no ens construïm al voltant d’una individualitat, però tampoc som una simple suma d’individualitats, perquè som un projecte col·lectiu per transformar Cabrils.

No creiem en els personalismes, però tampoc en l’anonimat i la desconeixença, ambdues estratègies habituals en els grans partits. Creiem que les relacions de veïnatge, la coneixença… són el pal de paller de la convivència especialment a nivell local. Per això us oferim quatre dades de les persones que mantenim una activitat més intensa i continuada dins de l’assemblea del MUC per mantenir engegada aquesta eina de treball col·lectiu oberta a qualsevol persona que vulgui treballar realment per millorar la vida dels cabrilencs i cabrilenques.

Miguel Doñate Sastre · Laura Casalprim Ayguasenosa · Francesc Xavier Gallego Jódar · Rocío Macías Sánchez · Eduard Tardà Balaguer · Mercedes Martínez Marco ·  Enric Fernández Lieder · Isabel Miró Mas · Maria Lacorte i Bruguera

Fugim de les etiquetes i dels constrenyiments, la majoria són militants però no totes. Està el regidor, els membres de la comissió permanent… Totes som assemblea militant com qualsevol persona que s’atansi a les nostres reunions setmanals. El partit i totes les seves reglamentacions no són més que que l’eina, la via que ens permet a un grup de veïnes i veïns de Cabrils treballar conjuntament per transformar la nostra quotidianitat.


A continuació un fragment de text del 3 de febrer de 2.015 que formava part de la versió prèvia d’aquesta pàgina (“les persones que ho hem engegat”) que no volem esborrar perquè permet resseguir el nostre procés. Tot grup humà varia, d’ençà de la fundació hi ha hagut incorporacions, també algunes participen menys del que voldrien, però tenim un record especial per l’amic ens ha deixat.

Tampoc hem confeccionat la llista electoral, perquè defensem que la llista no pot ser producte només de la persona que l’encapçala ni dels càrrecs del partit. Per això ens proposem construir-la col·lectivament en les properes setmanes. A banda d’esperar que arribi el dia en què puguem anar a votar i les llistes siguin obertes.

Avui per avui, sí que us podem oferir algunes cares, les de les “persones promotores” (així es diu legalment) que durant  aquests mesos hem treballat per construir els fonaments del MUC. Això sí, aquest projecte aspira  a ser molt més:  falteu vosaltres!

Miguel Doñate Sastre · Jofre Herrero Ferrán . Mercedes Martínez Marco · Miquel Ribas Figueras · Laia  · Miquel Llaveria Abril · Xavier Fernández Guillamón ·  Sergi Gallego Vila

2 pensaments sobre “LES PERSONES: el grup de treball permanent i altres companyes de viatge”

  1. Bona tarda. ¿On apareixent els compromisos i Pla de accions del MUC específics per Cabrils per la nova legislatura? Gracies.

    M'agrada

    1. Bon dia Narcís,
      A la pestanya Programa 2023 en el menú superior podràs trobar la versió desenvolupada dels nostres eixos/línies de treball i també una versió ben reduïda que és la que aquests dies deixarem a les cases.
      Gràcies
      Cordialment,

      M'agrada

Deixa un comentari