PLE EXTRAORDINARI DEL 25 D’OCTUBRE

El regidor del PSC ha excusat la seva absència i conseqüentment les votacions d’aquest Ple seran sobre 12.


1.- Ratificar el caràcter urgent de la sessió.

S’aprova amb 11 vots a favor (PDCATiUnió, MUC i ERC) i 1 abstencions (PP).


2.- Moció d’aprovació provisional de la modificació de les Ordenances Fiscals per a l’exercici 2018 i següents.

Un any més s’aproven les ordenances fiscal per al 2018 mantenint la pressió fiscal sobre el veïnat i les modificacions són fonamentalment adequacions al nou marc legislatiu.

S’aprova amb 7 vots a favor (PDCATiUnió i MUC), 4 en contra (ERC) i 1 abstenció (PP).

Aprofitem per recollir l’acord al que varem arribar els grups municipals de PDCATiUnió, MUC, ERC i PSC en el grup de treball de dilluns 16 d’abordar una modificació de l’ordenança fiscal que regula les tarifes de l’escola bressol. Enguany el grup d’ERC si bé no portava treballada la proposta va mostrar-se obert a que la seva proposta d’establir tarifes progressives no repercutís en les finances del conjunt del municipi (requisit indispensable per nosaltres però també per les altres dues formacions presents) ja que no cal oblidar que a dia d’avui les famílies que gaudeixin d’aquests serveis no assumeixen més del 35% dels cost real (la resta l’assumim en la seva pràctica totalitat entre totes les veïnes i veïns de Cabrils). Tanmateix va reconèixer que el grau de satisfacció amb l’escola entre les famílies era alt, les queixes pels preus inapreciables, satisfacció amb el personal notable, etc.  Així es va acordar per unanimitat dels grups presents procedir a l’estudi i implementació d’aquest nou sistema en el temps oportú, entre d’altres marcat per portar la proposta al Patronat de l’Escola Bressol. Per tot això sorprèn  la intervenció i el sentit del vot d’aquest partit (que podreu seguir a MarTV).


l3.- Moció d’aprovació inicial de l’expedient de modificació de pressupost núm. 22/2017, per crèdit extraordinari i suplement de crèdit, corresponent a l’exercici 2017

S’aprova amb 7 vots a favor (PDCATiUnió i MUC), 4 en contra (ERC) i 1 abstenció (PP).


4.- Moció d’aprovació inicial de l’expedient de modificació de pressupost núm. 23/2017, per canvi de finançament d’inversions previstes en el pressupost corresponent a l’exercici 2017.

S’aprova per unanimitat (12 vots a favor).